Bon Jovi live at o2 arena London !

Dyra i London!

Julen 09 kjøpte jeg verdens kulaste julegave til Sassa, ifølge meg! Sassa er en av mine bedre venner, hun er D  yret, og jeg er Dyret, tilsammen er vi Dyra! Nå lurer du kanskje på hva jeg kjøpte?!  Jo nå skal du høre! Jeg kjøpte to biletter til Bon Jovi- The circle tour i London!

På nyåret bestilte vi fly og hotell til London for sommeren 2010. Konserten var på en Onsdag, men vi reiste ned på søndag, og ble der en uke. På den måten fikk vi sett mye mer, og vi bestemte oss for å bruke null kollektivtransport, kun beina våres.

Vi kunne gå opp til 10 timer hver dag, og vi fikk sett så sinnsykt mye. Alt fra smågater til Oxfordstreet. Vi bakla hele Hyde Park og det var ikke den eneste parken! Vi var over hele bykartet, bokstavligtalt! Noen ganger gikk vi til og med utenfor kartet. Vi tok oss også tid til å se den veldig berømte "we will rock you" musikalen! Det var hinnsides!

London var en storby som hadde alt! Savner London så sinnsykt mye!

Men feriens høydepunkt var helt klart Bon Jovi- The Circle Tour! Og her kommer et lite bildedryss! <3

Kid Rock varma opp for Bon Jovi på o2 arena! Det var først etter den konserten at jeg begynte å høre på Kid Rock! Han er igrunn ganske rå! Jeg digger spesielt sangen Born Free.Bon Jovi hadde en overraskelses artist til oss! Bob Geldof var gjeste artist! Sammen sang han og Bon Jovi I don't like mondays. Det var en digg overraskelse!What an amazing day! <3

O2 arena var stappfult! Det var mennesker så langt du kunne se, og Sassa og jeg hadde noen sinnsyke bra plasser! Bare noen rader fra den ytterste scenen!

Konserten stod til forventningene og mer til! Personlig digger jeg 80 talls Bon Jovi. Du vet "Shot through the heart" " Runway" "Have a nice day" osv osv... Men The Circle tour var kjempe bra! Litt roligere enn hva jeg først begynte å like ved Bon Jovi, men fikk fortsatt en del sanger på hjernen. Foreksempel " back when we were beatiful"

Vi fant jo fort ut når vi kom hjem til Norge igjen at Bon Jovi kom til Norge sommer 2011 med en greatest hits tour, men shit happens! Hallo vi fikk London også! Beste turen noen gang!

Håper det blir masse reiser på meg i fremtiden!

-Nattiee 


Klikk her for å se hvordan du kan vinne drømmeturen!

Stikkord:

Én kommentar

itabildeblogg

03.sep.2011 kl.11:09

Heldig som har vært på konsert :-)

Skriv en ny kommentar

hits