The power of thinking

Tidligere i dag var jeg privarsjårfør for min kjære søster. Er det noen som har fått kjent på livet er det henne, og det gjenspeiles i hennes tankegang og væremåte. Hun har opplevd mye vondt, og tatt mange gale valg her i livet. Jenta er rik på erfaringer og rik på visdom.

I dag ga hun meg en skikkelig leksjon i tankegang, og krafta den fører med seg. 

Som liten så jeg alltid ned på meg selv, og følte meg aldri som noe. Jeg tenkte bare negative tanker og trudde jeg ikke hadde noen plass, noen sted. Men jeg fungerte i samfunnet. Jeg trena, var sosial og hang med venner, som barn flest. Jeg var alltid den som lett ble hakka ned på, og den som lot seg hakke på.  Til tross for det vokste jeg opp til å bli en relativt normal jente, men det er ikke alltid jeg føler meg verdi noe.  Jeg føler at kanskje ikke jeg fortjener ting, som jeg faktisk kanskje gjør. For jeg er ei skikkeig snill og god jente som liker å gjøre andre godt. Hvorfor skulle ikke jeg fortjene sol og blomsterenger?

Jo fordi jeg er så forbanna redd og blomstrer negativ energi, derfor! Jeg er posetiv til verden, men negativ til meg selv.  Og det gjenspeiles i min væremåte, og folk plukker opp denne energien. Og hvem vil omgåes folk som er negative hele tiden?!

Når jeg kjørte min søster hjem i dag fortalte hun meg hvor mye tankegangen kan gjøre. Hun hadde lest og lært om at hvis man tenker posetivt om seg selv og andre, så sender man ut posetive signaler som folk vil merke og bli tiltrukket av.  Hvis man tenkte "Jeg er faktisk ikke så stygg" ville folk mene du er pen, fordi du stråler den energien.  Man kunne tenke hardt på en ting, og tenke at man allerede har det bra med det man har, og en dag ville det bare være der.  Alt ville falle på plass.

Altså den energien du utstråler viser hvem du er, og tiltrekker andre mennesker på den måten man ønsker, hvis man virkelig vil det.  Og masse av dette er jo faktisk bevist.  Tankekrafta kan ha innflytelse på folk rundt deg og degselv.

Gå oppreist med hodet hevet, smil og vær glad, føl deg selvsikker og tenk positive tanker... Det er greia! Rett og slett!

Som jeg tidligere skrev har jeg stortsett sett ned på megselv, fordi jeg alltid har hørt at jeg er stygg og  teit, men det er kanskje der jeg har feilet? Så etter en skikkelig saftig peptalk fra min søster har innstillinga mi gått fra "whatever" til " Jeg er ikke stygg eller teit, jeg er snill og god, og jeg har det igrunn sinnsykt bra. Alt ordner seg for snille jenter, og det er jeg ;)"

Jeg fikk prøvd meg litt i dag mens jeg jobba, og når man jobber i butikk får man jo sjansen til å kommunisere med mange forskjellige mennesker. Vet dere hva? Jeg har hatt en fantastisk da, med mye latter og glede! Fine samtaler og brede smil. Jeg har hatt det helt fantastisk i dag.

Så...

Konklusjon:

Posetiv tankegang er fancy smancy! <3

 

-Nattiee

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits