Hangover & Tandorri!

I dag har jeg egentlig null og niks interessant å skrive om... Ikke det at jeg noen gang har hatt det, men nok en gang blir det bare masse tørr skriving om ting du ikke interesserer deg for i det hele tatt.

 I promise!

Men jeg har overlevd nok en arbeidshelg!

Dagen i dag starta klokka 8. Jeg stod opp og fikk hivd meg i dusjen, før jeg fikk dratt den svære fua mi på jobb. Det er igrunn utrolig deilig å jobbe i butikk i juletider. Alt går så fort. Plutselig er tida der og man er klar til å stenge. Sånn var det i dag også!

I dag hadde jeg selskap mesteparten av tida også. En nyansatt fra Skien, så ensomt ble det jo heller ikke.

Når jeg endelig kom meg hjem, måtte jeg jo ut igjen med engang. Siden jeg er så fantastisk kul hadde jeg lovt bestemora mi å være privatsjåfør for henne så hun kunne ta seg en vin på julebordet, med de andre gamle fruene...Så det ble liksom til at jeg brumma rundt i min fantastiske og ikke minst sexy... Jeg mener selvfølgelig macho! Fikk høre av en fyr at ting med motor er macho og ikke sexy... Men poenget mitt er at jeg brumma rundt i min VELDIG machoe ford fiesta.. Hvis ikke det er macho så vet ikke jeg altså!

Så nå , eller for en halvtime siden egentlig... Kom jeg hjem og fikk slengt meg på sofan ... Det var på tide. Det har jo gått i et siden 8 i dag til morran. I morra skal jeg sove lenge!

Men overskriften er jo Hangover og Tandorri... Og nå lurer du kanskje på hvor sammenhengen var med overskriften og teksten. De sier jo at en overskrift skal gi deg en ide om hva teksten inneholder....  Men jeg er så lite kreativ at  det blir ofte til at jeg tenker å skrive om noe, men skriver om alt annet. Men kvelden min har inneholdt både hangover og tandorri...

Var nemlig på en liten "date"  innimellom all brumminga mi, hehe!  Men den er ikke så veldig nevneverdig.. Nå føler jeg meg skikkelig slem egentlig, men fyren har et hjerte av gull, men han er liksom ikke min type, men det skjønner ikke han, så han gir seg jo ikke, men nå har jeg hvertfall gitt han en sjanse... Og det er vel ikke så slemt..? Da har jeg liksom prøvd... Men hadde det koselig da! Og tandorrien og filmen var kjempe bra :) Bare synd selskapet ikke var helt der.

Men nå skal jeg gomle på litt kos før jeg tar kvelden. Så er jeg spent på hva morgendagen vil bringe! :)

Gnight! <3

-Nattiee

Én kommentar

MissTingeling

27.nov.2011 kl.17:13

Ønsker deg en god 1 advent :)

Skriv en ny kommentar

hits