When it's time to seriously get a life!

Ole Lukkøye ditcha meg i går også, selv om vi hadde en date og greier! Jeg venta på at han skulle komme å strø sovepulver over meg, men kom han til tida? Neida....! Jeg lå der å venta jeg, og når han først kom, trur du ikke han ga meg alt for mye sovepulver a? Vår alles kjære Ole Lukkøye er nok ikke så kjær som vi skal ha det til,

No more second dates on you Mr Lukkøye!

Men nok om Lukkøye. I dag har jeg faktisk prøvd noe nytt! Eller nytt er det vel kanskje ikke, men på et nytt nivå, indeed! Jeg har vært på kurs i pustetrening. Altså meditering.

Dette er ikke helt nytt for meg, fordi jeg driver med martial art fra før av, og jeg klarer å meditere. Mange mener kanskje at det er bortkasta og bare sitte rolig for seg selv å puste, men om ikke dere trur på energien,så er det faktisk bevist at det hjelper på både kondis og oksygenopptak. Så det er ikke HELT bortkasta.

Jeg har igrunn ikke meditert på et par år. Sist jeg mediterte var når jeg jobbe fult i to forskjellige butikker på et senter i juletida. Den gang da var pausa mi når jeg løp over torvet (hvor jeg også skifta uniform).  Men til tross for at jeg jobba dobbeltskift i over en mnd ble jeg aldri stressa. Uansett hvor mye det ble å gjøre og hvor mange mennesker som var der.  Jeg spiste ikke på mange timer, igrunn var jeg heldig hvis jeg fikk i meg mat på 10 timer, men fikk do pauser da om ikke annet. Og når jeg gikk på do tok jeg meg alltid noen ekstra minutter, hvor jeg da mediterte. Og det var så sinnsykt deilig, og så avslappende!

Hvis du er stressa eller bare rett og slett føler deg lei, anbefaler jeg og bare sette seg ned koble ut alle lyder alle problemer, og bare fokusere på degselv. Kjenn på kroppen din, kjenn at den er der og bare pust godt inn og ut. Det er så deilig! Og det dra på pustekurs, eller meditasjonskurs er ikke så lame som det virker altså :p

Jeg liker å anse megselv som relativ normal, men hva vet vel jeg, heheh! Men jeg bare sier det, det er sånn jeg opplever det. Jeg syns det virkelig hjelper.

pustekurs: Anbefales!

________________________________________________________

 

 

________________________________________________________

-Nattiee

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits