Vinterstengt

Jeg leser en bok, og jeg likeræ!

For noen uker siden hadde vi besøk av Jørn Lier Horst på skolen. Jørn Lier Horst er en bambling som jobber som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt. Han er også krimforfatter. Han har skrevet en rekke bøker om politimannen William Wisting. Som foreksempel Nøkkelvitnet, Felicia forsvant, nattmannen, vinterstengt og mange fler.

Han hadde et langt foredrag om bøkene sine, og generelt om politiarbeid. Jeg har aldri vært på foredrag med en så stor forsamling hvor alle har vært så stille! Personlig var jeg helt med, og jeg lærte sinnsykt mye. Jeg fikk til og med se en ekte kule som hadde blitt dratt ut av en politibil. Lier hadde blitt skutt mot etter et ran i et posthus i Larvik for noen år siden. Den ene kula hadde han tatt vare på, og han viste den til oss. Den var ganske krønsja for å si det sånn !

Uansett da, når han babla om de bøkene sine fikk jeg mer og mer lyst til å lese dem. Så jeg lånte min julepresang til bestepappa som da var Jørn Lier Horsts vinterstengt. Jeg har nå lest 20 sider, og jeg er hekta. Det som jeg liker best er det faktum at hendelsene i boka finner sted i nærområdet, så jeg kan lett se for meg steder og veier. Nærområdet vil si Stavern, Vestfold området. Og for meg som da praktisktalt har vokst opp i Stavern på sommertider finner dette veldig facinerende!

Men dette ser ut til å bli en veldig god krimbok, gleder meg til å lese mer. Og jeg som ikke engang liker bøker!

Takk Jørn Lier Horst, som sikkert kommer til å gi meg mange gode stunder foran peisen på stusslige kvelder x)

-Nattiee

Én kommentar

Pernille

28.mar.2012 kl.22:29

han var på skolen min også når jeg gikk på ungdomsskolen, og da snakket han også om ranet og viste oss kula osv, haha :D

Skriv en ny kommentar

hits