Sleepless

 

Jeg er så kul at jeg starter dette innlegget med litt sutring. Jeg har nemlig hørt at det er viktig å få ut frustrasjonen sin. Og ikke la den ligge inni seg og vokse. Jeg har nemlig ikke sovet stort på fire dager nå. Sikkert slokna i ny og ned, men det er ikke mer enn et par timer om natta. I dag har jeg vært helt herpa. Hodet mitt har nærmest eksplodert, og jeg er helt øderlagt.  Jeg fikk sove litt etter jobb i dag da, men ikke nok, hehe! Men satser på å sove godt i kveld, for en lang jobbhelg ligger foran meg før nok en arbeidsuke, og nok en jobbhelg igjen, så her har vi ikke tid til å ikke sove når det trengs.

Men heldigvis har jeg en fantastis jobb! Så selv om man er litt VELDIG redusert, er det igrunn null stress å komme på jobb! Den er fantastisk av flere grunner.

Jeg blir handy woman!

Etter to år i lære har jeg blitt en del mer handy enn det jeg var. Jeg har lært meg å lage egene feiekoster, både kreiser og oppstøtere, håndkoster og masse mer. Spleise tau har jeg også lært meg. Og det værste er at det er dritgøy!

Morsomheter

 

Man vet aldri hva som venter deg når man våkner om morran. Du kommer borti så mye forskjellig hver eneste dag. Ingen dager er like. Man møter nye mennesker og situasjoner hver dag. Utfordringer blir servert til deg på sølvfat, og det skjer utrolig mye festlig.

 

Utsikt

Utsikten er helt fantastisk til tider. Og det er ikke alle som får oppleve det hver dag. Som de sa i gamle dager " Only the stars, the birds and the chimney sweepers know such a view!". Selvfølgelig er det dager jeg heller ville hatt beina godt festa nede på bakken, men stortsett er det ganske fantastisk å stå på mønen å se utover.  Men det er jo ikke helt risikofritt. Men det er også sånn jeg liker det :) I dag har jeg kost meg uti Bjørkedalen. Det var en litt kald fornøyelse, men helt klart en fornøyelse. Tok pause ved et tjern i dag, kjempe koslig!

Sjansen til å redde dokker

Bilde snakker vel for seg selv... Her redder jeg dokker ut av et brennende dokkehus. Jeg er en helt x) Brannskolen, er gøy.  Neste gang blir det forhåpentligvis litt større branner å prøve seg på. Gleder meg! :)                                

Nye venner og nye finder

Og selvfølgelig nye venner. De gjør dagen din! Koslige mennesker og hærlige dyr. Denne krabaten kaller jeg Helmut. Vi ble gode venner, og jeg savner han allerede. Han ville til og med være med meg hjem.  Veldig glad i oppmerksomhet var han også. Helmut ruler sokker! Men man får også finder. Bare noen hus bortafor var det en kanin, Og den var ikke glad i feiern Kaninen kom løpans etter meg og beit seg fast i buksebeinet, og ville ikke slippe. Spenstig liten sak det! :)

Nå skal jeg ta tidlig kvelden å hoppe i seng. Good night!

-Nattiee

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nattiee

Nattiee

20, Porsgrunn

"Nobody can go back and start a new beginnng, but anyone can start today and make a new ending!"

Kategorier

Arkiv

hits