Var det verdt det?!

For et halvt år siden hadde jeg all verdens tid. Jeg hadde kun en jobb, og det var det. På fritiden var jeg med venner, spilte fotball og trente nanbudo. Jeg svevde på en rosa sky. Men med årskifte fikk jeg to nye jobber og deltidsskole. Jeg jobba 12 timer hver dag ink helga. Jeg hadde knapt en eneste dag fri. Og før, etter og noen ganger også under jobb måtte jeg lese på skolesaker. Sånn har det gått fra januar til nå. Det har vært ved flere anledninger at jeg ikke har rukket å dusje når det trengs, eller vasket rom og bil. Ting har vært et eneste stort kaos rundt meg hele tiden. Jeg har heller ikke sett mye til vennene mine. var det vært verdt det?

I dag hadde jeg eksamen i matte. Når det gjelder matta hoppa jeg inn etter et halvt år, så jeg har gått glipp av alt for mye undervisning. Men jeg var villig til å legge inn en innsats for termin 2 og lese som en hest til privatist eksamen. Når jeg åpna prøva i dag innså jeg at 90% av dette har jeg ikke fått gått igjennom med en lærer, og at jeg så å si var fucked. Men jeg gjorde mitt beste. Jeg fikk også vite at jeg mest sannsynlig slapp privatisteksamen, fordi læreren mente han hadde nok på meg. Noe som føltes bra, for da kunne jeg bare glemme all matte på sekundet.  Men når du får en eksamen med masse oppgaver du ikke har lært, vil du ikke at den skal telle så mye. Jeg har bare fått 5ere og 6ere i matte dette halve året. Men denne prøvaklarte jeg kun en 3er (ikke det at jeg er missfornøyd)  Jeg får altså 4 på standpunkt karakteren. Noe jeg som egentlig er en stoooooorstryker i matte er veldig fornøyd med :) 

I engelsken og norsken har kunnskapen blomstra og karakterene deretter. Jeg er kjempe fornøyd, og til tross for all jobbinga så har jeg klart å holde fokus. Men jeg må innrømme at jeg er sliten, demotivert og drittlei. Dette går utover alt. Og jeg er veldig glad skolen snart offisielt er over. Og i løpet av sommer må jeg ta et valg angående jobbene. Kan ikke ha to ekstrajobber. Nå skal vi få oss et liv!

3 jobber og null liv er ikke som jeg vil ha det.  Kanskje det er bra å ha, viser interesse for å arbeide, men når du blir så sliten og demotivert er det ikke verdt det. Føler at jeg har kasta bort 6mnd av livet mitt. Jeg kunne like gjerne sittet inne i fengsel. 

Jeg må fokusere på lærlingsplassen min, og alt som kommer med den! Det blir prioriteten min siste halvår.  Det er trossalt bare 2 år igjen, og jeg har null kontroll.

Håper ting blir litt lysere det nest halve året! <3

En mer fornøyd og livsglad Linda.

Venner.

Og masse fritid og kos.

-Nattiee

 

Én kommentar

inspire

06.06.2012 kl.12:27

Viktig å ha litt fritid og tid til å ta vare på vennene sine og :) Men i noen perioder må man rett og slett jobbe litt ekstra og da blir det lite tid til annet, og det kan jo være veldig kjipt :p

Skriv en ny kommentar

Nattiee

Nattiee

20, Porsgrunn

"Nobody can go back and start a new beginnng, but anyone can start today and make a new ending!"

Kategorier

Arkiv

hits