Babies

I dag har jeg vært barnevakt for ei helt sinnsykt hærlig jente med de største bollekinna du kan tenke deg. Vi har trilla tur  rundt i byen, kjøpt leker, og kikka rundt på masse rart. Tru det eller ei, men vi har også hatt en veldig dyp samtale om vekter streiken. Det hadde den lille tulla sterke formeninger om kan du tru...

Noen ganger tenker jeg på hvordan det hadde vært om jeg ikke hadde mista fosteret mitt den gangen, men og hatt en liten rakker å trille rundt på nå. Utrolig nok føles det fortsatt litt vondt, ennå det er over et år siden jeg mista han. Det er et lite savn der. Ikke lite heller.  Og jeg gleder meg til det blir min tur igjen, men da med forhåpentligvis litt bedre forutsettninger. I mellom tida får jeg kose meg med små nurk som Oda :) For det har vært en utrolig deilig da! Og perfekt trille vær :)

Jeg har forresten kommet til en konklusjon. Over natta la jeg på meg 10kg væske. Ikke fett altså. Ingen av buksene mine passa og trynet mitt så helt oppblåst ut! Senere fikk jeg hevelser i beina, for deretter å få flere blåmerker oppover leggen. Nå har jeg fått tre smertefulle kuler som jobber seg oppover leggen pluss at jeg er utrolig slapp. Når man sovner på baderomsgulvet som er laget av fliser etter sanger som Twisted sister- I Wanna Rock... Ja da konkluderte jeg med at det var på tide å gå til legen.

Twisted sister- I Wanna Rock

Så jeg dro til legen, og nå har jeg testa alt som testes kan nesten. I morra står det røntgen og ultralyd. Jeg får også vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen i morra. Krysser fingre og tær for at det ikke skjer. Også satser jeg på at all væska og blåveisene er en fase og snart går over... Helst før jeg ser ut som et romvesen eller en person med et hardt utslag av svartedauen.

Wish me luck!

-Nattiee

2 kommentarer

jeaaneett

07.06.2012 kl.23:07

Det er bare du som kan ha sånne samtaler, skal hilse fra veggen til deg :p

Sandippen

07.06.2012 kl.23:14

Åå så skjønn unge :)

Skriv en ny kommentar

Nattiee

Nattiee

20, Porsgrunn

"Nobody can go back and start a new beginnng, but anyone can start today and make a new ending!"

Kategorier

Arkiv

hits